Tietoutta kurssilaisille

MEILTÄ SAAT LAADUKASTA JA ASIANTUNTEVAA AJO-OPETUSTA!

Olemme tunnettu ja arvostettu autokoulu, joka palvelee rennolla meiningillä eikä siten opetuksessakaan turhaa jäykistellä!

Oppilaitamme on olleet mm. Jimi Salonen (freestyle olympiaedustaja), Jonne Virtanen (sillon JYP; Rauman Lukko), Anttoni Honka (JYP), Roni Allen (JYP), Jerry Turkulainen (JYP), Markus Poukkula, Joose Antonen (JYP), Harri Pesonen (HC Lausanne), Jussi Pesonen (Vaasan Sport), Sakari Vielma, Joona Itkonen, Saku Leppänen, Antto Hilska (JJK), Marko Virtasen (JYP) nuoret, Abdi Honar (JJK), Teppo Marttinen (JJK), Benno Hanslian (JJK), Ville Kotr (Kiri), Joni Kentala (Jyp-akatemia), Olli Muittari (Jyp-akatemia)

KILPAILUKYKYINEN HINTA

Olemme Keski-Suomen edullisimpien autokoulujen joukossa. Edullisesta hinnasta huolimatta opetuksemme on laadukasta ja asiantuntevaa.

LÄÄKÄRIPALVELUT HELPOSTI

Oma lääkäri vierailee Autokoulu Menoxilla tarpeen mukaan. Saat ajokorttiin vaadittavan lääkärintodistuksen helposti ja nopeasti!

TÄRKEÄÄ TIETOA

Opettele ja ota tavaksi käyttää opiskelijatunnuksillasi http://www.kuljettajaopetus.fi/autokoulumenox sivus-toa. Sieltä löydät opetusaikataulusi, opiskelumateriaalisi, tehtävät ja teoriakokeen harjoittelun.

KOKEET

Sekä teoria- että ajokokeiden ajat varataan autokoululta. Mikäli teoriakoe ei mene läpi, uusinta-ajan voit varata myös itse.

Kokeet muuttuivat haastellisimmiksi 1.7.2018 muutosten myötä. HARJOITTELE! Ennen ajokokeen varausta teemme arvion ajotaidon tasosta.

KOKEESSA TULEE AINA OLLA MUKANA:

– Kuvallinen henkilöllisyystodistus
– AM, T, A1 -kortin suorittajilla huoltajansuostumus. NÄMÄ KAIKKI SAAT MUKAASI AUTOKOULULTA.

– Maksun olet voinut maksaa ennakkoon varausvahvistuksessa olleen linkin kautta. Jos et ole maksanut ennakkoon varaudu maksuun. MOOTTORIPYÖRÄN JA MOPOJEN AJOKOKEET ON EHDOTTOMASTI MAKSETTAVA ENNAKKOON. Koepaikalla ei maksua voi suorittaa.

TUTKINTOPAIKKA:

– Jyväskylän katsastusasema, Ajovarma / A-Katsastus, Kuormaajantie 2 (Jyväskylän Seppälänkankaalla)

ENNEN KUIN TEORIAKOETTA VOI VARATA on ajokorttilupahakemus toimitettu. Jos hakemus viedään kaavakkeella autokoululta hoida lupamaksu: https://www.ajovarma.fi/varaus/-/pr/p/1/1

Seuraa lomakkeen ohjeita, tee varaus (aikaa ei tarvitse käyttää eikä mennä mihinkään). Vahvistamalla ”varauksen” pääset maksuun. Kuittia ei tarvitse: autokoulun sähköpostiin tulee myös vahvistus kun autokoulu on oikein valittu.

Jos sinulla on entinen ajokortti tai Suomen passi ja verkkopankkitunnukset / mobiilivarmenne tai muu verkkotunnistautuminen, etkä tarvitse liitteitä hakemukseen, on helpointa tehdä ajokorttihakemus Trafin sivulla https://www.trafi.fi/

”Oma palvelussa”.

LÄÄKÄRINTODISTUS

Oma lääkäri vierailee Autokoulu Menoxilla tarpeen mukaan. Saat ajokorttiin vaadittavan lääkärintodistuksen helposti ja nopeasti!

Lääkärintodistus ajokorttia varten meiltä vain 40 €.

MUUT PALVELUT

Suoritatko ajokorttia opetusluvalla?
Opetusluvalla korttia suorittavat ilmoittautuvat ennen opetuksen aloittamista ”Ensimmäistä korttia suorittavan” teoriatunneille https://kuljettajaopetus.fi/autokoulux > sieltä ”ajokorttikurssi, kaikki ajokorttiluokat myös opetuslupa”. Teoriatunti paketti sisältää sähköisen oppimisympäristön: itseopiskelutehtäviä, teoriakokeen harjoittelu… Kun perusopetuksen minimi tunnit ( 10 ajotuntia) vähintään ajettu, suoritetaan ”riskikoulutus”: neljä teoriaoppituntia ja kaksi ajotuntia autolla, kaksi (pimeä ja liukas) simulaattorilla. Ilmoittautuminen yo. kuljettajaopetuksen linkki.

Tarvitseeko uusia ajo-oikeus
Mikäli lyhytaikainen ajokorttisi on vanhentunut (esim. syventävä vaihe on suorittamatta tai olet saanut ajokiellon), voit uusia ajokokeen meidän kauttamme.

Ajokyvyn arviointi
Lääkäreiden pyynnöstä suoritamme varttuneempien autoilijoiden ajokyvyn arviointia. Tai jos poliisi on määrännyt ajokokeen ohjaamme ja viemme ajokokeeseen.

Harjoittelukoulutukset kortillisille
Jos tarvitset lisäharjoittelua auton käsittelyssä tai hallinnassa, ota yhteyttä meihin. Teemme räätälöityjä koulutuksia kortin jo saaneille kuljettajille; muun muassa taajama-ajokoulutusta, pysäköintiopetusta ja peruutusharjoittelua. Myös ajoharjoitteluradalla ajaminen onnistuu kauttamme.