Monipuoliset kurssimme

AJOKORTTIKURSSIT (kevyet)

– Kaikki ajokorttikurssit aloitetaan yhteisillä teoriatunneilla (4kpl). Nämä eivät ole pakolliset mikäli sinulla on jokin aikaisempi ajokortti. Mutta silti suosittelemme osallistumaan teoriatunneille, koska ne eivät vaikuta kurssihintaan.
Valitse sopiva kurssisi ja ilmoittaudu:

https://kuljettajaopetus.fi/autokoulux

Jos sopivaa ei löydy: ole yhteydessä. Tehdään sinulle sopiva paketti.

Moottoripyöräkortin tehokorotus opetuksella, jolloin käydään kaksi teoriatuntia ja viisi ajotuntia. Sovi oma kurssisi suoraan autokoululta.

OPETUSLUPA

– EAS-teoriatunnit (4kpl) ennen opetuksen aloittamista opetusluvalla: tule tekemään opetussopimus autokoululla: sopimuksessa on tunnukset verkkoluokkaan. Voit maksaa maksun autokoululla (maksu-/luottokortilla) SAAT TUNNUKSET HETI MUKAAN! Verkkoluokka on auki ma-to klo 14-21.

– Lisämaksusta myös oppimisympäristö ja teoriakokeen harjoitusmateriaali
– Riskientunnistaminen suoritetaan ennen ajokoetta
– Teoriatunteja (4kpl) + ajotunteja (4kpl): taajama- ja maantieriskit, liukas- sekä pimeä keli.

JATKO-OPETUS

– Riskientunnistaminen

MUUT PALVELUT

  • C1 ja C1e -kevyt kuorma-autokurssit: kurssien tuntimääriin tulee lainmuutoksen myötä kevennystä. Arvioitu muutosaikataulu 1.12.2018 alkaen. Aloitamme uuden lainmukaiset kurssit heti kun päivämäärä on vahvistettu!

– Ajokyvyn arvointi (lääkärin pyynnöstä)

– Poliisin määräämään ajokokeeseen valmentaminen.

– Ajo-oikeuden uusiminen (esim. jos ajokorttisi on vanhentunut) tai ajokieltokoulutus, lisätietoa: https://ajokortti-info.fi/perustietoa-ajokortista/liikennerikokset-ja-rikkomukset

– Vapaaehtoinen ajo-opetus: autolla ja/tai moottoripyörällä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.